Menü


Bitki Destek Çubukları Simülasyon Ağaç Dalı Şekli Bitki Direği Çiçek Çubukları Bahçe Çiçek Çubukları Yeşil Bitki Stakes Bölünmüş Köpekler

₺1 457.32 ₺2 914.64

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w148730
Etiketler

5.Uyumlu Bitki Desteği: Bu yeşil bitki standı, bitkilerinizi yosun direği olmadan desteklemenin akıllı ve zarif bir yoludur, çünkü doğal renkleriyle harmanlanırken uzun ve güçlü büyümelerine yardımcı olur.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Bitki Çubukları Uzun Boylu Destekler: Bitki kazıklarımız doğal bitki gövdelerinden ilham alır, bu nedenle köklere zarar vermez veya bitkinin büyümesini engellemez.Bitkilerinizin gelişmesini ve gelişmesini desteklerler.

Malzeme: PP / çelik

1.Yeniden Kullanılabilir Bitki Kazıkları: Dayanıklı PP reçine ve çelikten yapılmış olan bu bitki kazıkları çürümez, paslanmaz, solmaz veya bitki büyümesini etkilemez, böylece bunları uzun süre kullanabilirsiniz.

4.Geniş Uygulama Yelpazesi: Bu bitki kazıklarını, bitkilerinizin büyümesine uyacak şekilde bükebilir ve şekillendirebilir ve bunları çeşitli şekillerde destekleyebilirsiniz.Saksı bitkileri, çiçek aranjmanları, sarmaşıklar ve bahçe tırmanıcıları için idealdirler.

3.Ayarlanabilir Bitki Desteği: Bu bitki kazıklarıyla, her bir kazığın yüksekliğini bitkilerinizin büyümesine uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz.Sökülebilir ve sağlamdırlar ve bitkilerinizin düşmesini veya hasar görmesini önlerler.Her kazığın maksimum yüksekliği 70 cm'dir.

25 * Bağlama telleri

5 * Bitki Kazıkları

Çap: (yaklaşık.) 11 cm / 4.33 inç

Bu dendritik bitki kazıklarıyla bitkilerinize sağlam ve şık bir destek verin.Sökülebilir, montajı kolaydır ve zamanla solmazlar.Çoğu bitki için uygundur, yosun direklerine harika bir alternatiftir.

Ambalaj Listesi:

Özellikler:

Boyutu: (yaklaşık.)70 cm / 27.56 inç

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Türü Ayarla Evet

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti