Menü


Baharat Kavanozları Taşınabilir Yuvarlak Baharat Kavanozları Kaşık Mutfak Olmalı Baharat Baharat Seti Açık Mutfak Kamp Seyahat

₺1 348.26 ₺2 696.53

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w148856
Etiketler

5.Benzersiz Tasarım: Baharat Saklama Kutusuna, içindekilerin daha iyi korunmasına yardımcı olan bir kurutucu ve o-ring dahildir.İhtiyacı olan arkadaşlarınıza veya aile üyelerinize de önerebilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Mükemmel işçilik: Büyük bir açılış tasarımı ile Baharat Kavanozu, içindeki baharatın çıkarılmasını kolaylaştırır ve sızdırmazlık, nemin önlenmesinde, baharatınızın bir araya toplanmasını önlemede ve baharatların çıkarılmasını kolaylaştırmada etkilidir.

Ağırlık: yaklaşık 341g

1.İyi yapılmış: Baharat Kutusu kalça, silikon ve camdan yapılmıştır materials.It güvenli ve çevre dostudur, şık bir tarza sahiptir ve uzun bir hizmete sahiptir life.It mutfak aletlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır.

4.Çok Çeşitli Modeller: Baharat Kabına yeşil, gri ve kahverengi olmak üzere üç stil ve renk sunuyoruz.En çok beğendiğiniz stili seçebilir veya bu stilleri bir araya getirebilirsiniz.

3.Yaygın olarak Kullanılan: Biber, şeker, tuz, monosodyum glutamat, tavuk özü, beş baharat tozu, nişasta, biber ve diğer baharatların tümü baharat saklama kavanozunda saklanabilir.

1 * Baharat Ja

Ambalaj Listesi:

Malzeme: KALÇA + Silikon + Cam

Tanım:

Ürün boyutu: yaklaşık 9.5 * 9.5 * 8 cm\3.74*3.74*3.14 İÇİNDE

Bu Baharat Kutusu mükemmel bir mutfak esasıdır!Baharatlarınızı ve baharatlarınızı daha taze ve daha uzun süre koruyan silikon contalı büyük kalibreli bir HIPS kabı ile birlikte gelir.

Belirleme:

Teknik Detaylar

Malzeme bardak
Ot ve Baharat Araçları Türü Baharat ve Biberlik
Tip Ot ve Baharat Araçları
Model Numarası Baharat Kutusu
Kaynak Anakara Çin
Özellik Çevre Dostu

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti