Menü


Kılıflı 6'sı 1 Arada Çok Fonksiyonlu Travma Makası, Paslanmaz Çelik Katlanabilir Acil Müdahale Makası

₺466.25 ₺803.91

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w152188
Etiketler

Profesyoneller için vazgeçilmez bir Araç-İster sağlık görevlisi ister kayıtlı hemşire olun, bunlara ihtiyacınız var-makas.Neredeyse her şeyi kesebilirler.Yerleşik halka kesici, acil servisteki çeşitli durumlarda çok kullanışlıdır.acil durumlar veya ağır hizmet tipi kesme mukavemeti gerektiren herhangi bir durum için mükemmeldir.

Renk: Gösterildiği Gibi

Kılıflı 6-İn-1 Çok Fonksiyonlu Travma Makası, Paslanmaz Çelik Katlanabilir Acil Müdahale Makası 6-in-1 Çok Fonksiyonlu Raptor Makası-Çok amaçlı makaslar ev hayatı, seyahat ve kamp gezileri için bir zorunluluktur.Travma makası, özel biri için eşsiz ve anlamlı bir hediye olur.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Paket içeriği:

Taşınabilir katlanır tasarım - Bu katlanır travma makası hafiftir, küçük boyutludur, katlanabilir, taşıması ve saklanması kolaydır.Katlanmadan önceki boyut 8. 1x3.5 inç ve katlandıktan sonraki boyut 5.1x2.0 inçtir.Bu model, kolay taşıma, küçük boyut ve hafiflik için kayışa gömülebilen bir makas kılıfı ile donatılmıştır.

Yüksek Kaliteli Malzeme-Yüksek kaliteli 420HC paslanmaz çelik malzemeden yapılmış, sağlam ve dayanıklı yapı, aşınmaya dayanıklı, paslanması veya solması kolay değil, uzun süre kullanılabilir.Bıçaklar sadece paslanmaz çelikten 3 kat daha sert olmakla kalmaz, aynı zamanda bant, yapıştırıcı ve daha fazlasının yapışkanlığına direnen yapışmaz bir yüzeye sahiptir.Geniş parmak açıklıklarına sahip yumuşak tutuşlu, kaymaz konturlu tutamak, kaba kullanıma ve 290°F/143°C'ye kadar otoklav sıcaklıklarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu makaslar öğrenciler, hemşireler, doktorlar, emt'ler, veterinerler, sağlık görevlileri, hemşirelik öğrencileri, evde ilk yardım çantaları ve more.In sizin-uygulama, eğitim veya ev kullanımı, bu hemşirelik makası setine güvenin.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 * çok fonksiyonlu raptor travma makas

MÜKEMMEL KOMBİNASYON kiti-Bu kit 1 çok fonksiyonlu raptor travma makası, 1 makas kılıfı, 1 makas içerir.Bunlar-makaslar, hasta giysilerinin, pansumanların ve diğer kısıtlayıcı öğelerin hızlı bir şekilde çıkarılması için keskin ve dayanıklıdır.Bandajların ve pansumanların kolayca çıkarılması için güvenli bir kör uç ve hastaya zarar vermeyecek geniş bir kör koruyucu uç ile tasarlanmıştır.

Malzeme: Paslanmaz çelik

1 * - makas

1 * makas kılıf

Dışarı çıkarken, travma makası kordon üzerine asılabilir veya acil bir durumda kullanmanız için uygun olan bir çanta veya cebe taşınabilir.Cep klipsi, makası cebe sabitleyebilir ve kaybolmalarını önleyebilir.

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti