Menü


Göz küresi saç bandı Korku Kafa Bandı Gözler Cadılar Bayramı kostüm aksesuarı Hafif Korkunç Ve Komik Göz Kafa Bantları Korku

₺520.22 ₺1 040.63

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w192891
Etiketler

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

4.Benzersiz hayalet göz: Hayalet göz boncukları içeren göz alıcı tasarımı ile bu cadılar bayramı göz küresi kafa bandı sizi öne çıkaracak ve herkesin dikkatini çekecektir.Özgün stili ve havalı özellikleriyle güçlü bir atmosfer yaratın ve herhangi bir partinin neşeli havasını artırın.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün adı: Cadılar Bayramı Göz Küresi Kafa Bandı

3.Küçük çocuklar için mükemmel: Çocuk dostu göz küresi saç bantlarımızla Cadılar Bayramı ruhunu serbest bırakın!Çocuklara herhangi bir rahatsızlık vermeden mükemmel şekilde uyacak şekilde tasarlanmış, herhangi bir kıyafeti korkutmak için onları giyin.

5.Rahat Taşıma: Taşıması kolay bu göz küresi kafa bandı ile Cadılar Bayramı tarzınızı bir sonraki seviyeye taşıyın.Kompakt ve hafif tasarımı, başınıza herhangi bir yük olmadan zahmetsiz taşıma sağlar.Nereye giderseniz gidin ürkütücü eğlencenin tadını çıkarın!

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

Dayanıklı Cadılar Bayramı saç bantlarımızla çocuklarınızı Cadılar Bayramı için hazırlayın!Farklı ürkütücü kostümler için çeşitli seçeneklerle, sıkmadan veya gevşetmeden sığacak ve fırsat için güçlü bir atmosfer duygusu yaratacak şekilde tasarlanmıştır.Taşıması kolay ve hile veya tedavi için mükemmeldir.

Cadılar Bayramı Göz Küresi Kafa Bandı *1

Ürün Listesi:

2.Çeşitli seçenekler: Cadılar Bayramı görünümünüzü göz küresi saç bantlarımızla kişiselleştirin.Aralarından seçim yapabileceğiniz iki büyüleyici stille - sade siyah veya turuncu bir pop-gerçekten eşsiz bir kostüm yaratabilirsiniz.Cadılar Bayramı partileri ve festivaller için mükemmeldir.

Özellikleri:

1.Gerçekçi parlayan Efekt: Cadılar Bayramı göz küresi kafa bandımızla kafaları döndürmeye hazır olun.Yüksek kaliteli PP malzemeden üretilen bu kafa bandı, gerçek gözleri taklit eden dayanıklı, pürüzsüz ve yarı saydam bir tasarıma sahiptir.

Ürün ağırlığı: 26g

Ürün boyutu: 23 * 32 * 1 cm

Nazik ipuçları:

Ürün malzemesi: ABS

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin
Elektronik No
Neden Ramazan Bayramı
Malzeme pamuk

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti