Menü


Jel Mürekkep Kalemler Siyah Mürekkep Hızlı Kuru Tükenmez Kalemler Güzel Nokta Geri Çekilebilir Mürekkep Kalemler 0.42 mm Haddeleme Topu Yazma Kalemler Estetik Kalemler

₺1 241.97 ₺1 774.17

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w228978
Etiketler

Özellikler:

Notlar:

Geniş kullanım alanları:

Manuel ölçüm, lütfen boyutta küçük hatalara izin verin.

Özellikler:

️ Zengin Miktarlar ve Benzersiz Renkler: 5 vintage renk: camgöbeği, mavi, kırmızı, yeşil, mor; 5 Adet morandi rengi: fasulye ezmesi yeşili, pus mavisi, yulaf ezmesi, gri pembe, koyu gri.Zengin renk ve miktar günlük kullanımınızı ve çalışmalarınızı karşılayacaktır. ️Pürüzsüz Yazma ve Geri Çekilebilir: Geri çekilebilir tasarıma sahip bu jel mürekkep kalemleri, kullanımdan sonra kalem ucunu geri çekmek için kalem tutucuya hafifçe basabilirsiniz.Bu 0.5 mm yuvarlanan bilyalı jel mürekkep kalemleri, çabuk kuruyan, pürüzsüz yazı ve sürekli olan güvenilir mürekkebi benimser ve ayrıca kolayca solmaz veya bulaşmaz. ️Pratik Kalem Klipsi: Jel Mürekkep Kalemlerimiz Kullanışlı klips tasarımı ile jel Mürekkep kalemlerini defterlere, kitaplara veya bag.It taşımak ve kaybını önlemek için uygundur.Kalem ucunun ömrünü uzatmak için lütfen kullanımdan sonra kalemi düz bir şekilde yatırın ve kullanımdan sonra kitabınızı veya cebinizi lekelemeyecek olan kalem ucunu geri çekin. ️Uygulama Alanı: Bu renkli mürekkep kalemleri ofis, ev, okul veya hastanede uygulanabilir.Bu kalemler, yazmak, işaretlemek, günlük yazmak, not almak ve daha fazlası için ideal olan çok işlevlidir.Pürüzsüz yazı kalemleri, hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun olan çok işlevlidir.Günlük çalışma ve işte çeşitli ihtiyaçlarınız için mükemmeldir. ️En İyi Pratik Hediye: Jel Mürekkep Kalemlerimiz sırt çantalarına kolayca yerleştirilebilen güzel bir Pakette gelir.Bu renkli jel mürekkep kalemlerini arkadaşlarınız, aile üyeleriniz, öğrencileriniz ve iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.Noel, Doğum Günü, Anneler Günü, Paskalya Günü,Şükran Günü, Sevgililer Günü, Parti, Yeni Yıl için tatil hediyesi olarak harika.

Ana malzeme: plastik

Pratik ve kullanımı kolay:

Kaliteli malzeme ve zarif görünüm nedeniyle, renkli kalemler hem çocuklar hem de yetişkinler için uygundur, yazma, işaretleme, karalamalar, eskiz, çizim, scrapbooking, hediye kartları oluşturma vb.İçin uygundur., günlük çalışma ve çalışma ihtiyaçlarınız için.

Renk: resimde gösterildiği gibi

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

Farklı ekran görüntüleri nedeniyle renk hafif bir fark olabilir.

Renkli jel kalemler, yazma ve saklama için uygun olan geri çekilebilir ve klipsli tasarımı benimser, taşıması kolay kitap ve defter üzerine kesilebilir.Taşıma sırasında mürekkebin kurumasını önlemek için uç balmumu ile kapatılmıştır.

Teknik Detaylar

Malzeme Plastik
Silinebilir veya Silinemez No
Kullanmak Ofis ve Okul Kalemi
Jel Kalemin Mürekkep Türü Jel-Mürekkep
Yazma Noktası 0,5 mm
Tip Jel Kalem
Jel Kalemin Mürekkep Özelliği normal
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti