Menü


Silikon Buz Küpü Tepsi Kapaklı 4 Izgaraları Büyük Buz Topu Makinesi Tepsi Parti İçecek Viski Kokteyl Bourbon Makinesi Buz Küpü tepsi

₺67.05 ₺167.45

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w252377
Etiketler

Buz küpü Tepsisi x 1

Dondurucu için bu silikon buz küpü tepsileriyle serinletici içeceklerin tadını çıkarın.Bir kevgir ile geliyorlar.Gıda sınıfı silikondan yapılmış, kullanımı ve temizliği kolaydır.Sadece doldurun, dondurun ve buz küplerini çıkarmak için bir dakika bekletin.Kokteyller, kahve ve daha fazlası gibi birçok amaç için mükemmeldir.

Ürün adı: buz küpü tepsisi

Kevgir x 1

2.Koruyucu Kapak: Sıkıca sabitlenmiş dökülmeye karşı dayanıklı bir kapak ve presleme tokaları ile ıce cube tepsi kalıplarımız, su sızıntısını önlemek için mükemmel sızdırmazlık performansı sunar.Ürünle birlikte verilen kapak ayrıca buz küplerinizi dondurucu kokularından korur.

Belirleme:

Tanım:

Maşa x 1

Ürün Listesi:

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

1.Yaratıcı Buz yapıcı: Bu buz küpü tepsisi ile verimli ve kullanışlı iki şekilde ve dört ayrı boşlukta buz küpleri yapabilirsiniz.Entegre tepsi, fazla suyu boşaltmak için bir kevgir görevi görür ve kolay kullanım için bir maşa dahildir.

Kalıp ağırlığı: yaklaşık 127g

Malzeme: silikon

4.Serbest bırakılması ve Temizlenmesi Kolaydır: Tepsiye yapışmış inatçı buz küpleriyle daha fazla mücadele etmek yok.Kalıbı dondurucudan çıkarın, suyla durulayın, bir dakika bekletin ve yapışmaz buz küplerinin çabuk salınmasının tadını çıkarın.Temizlik de bir esinti, sadece kuru bir bezle silin.

5.Yaygın Olarak Uygulanan: Kapaklı çok yönlü buz küpü tepsilerimizle içecek deneyiminizi yükseltin!Viski, içecekler, kokteyller, kahve barları, çay partileri veya burbon toplantıları olsun, her durum için küpler hazırlayın.Hem ev kullanımı hem de kulüpler için mükemmeldir.

Buz küpü boyutu: yaklaşık 4 cm/1.57 in

Kalıp boyutu: yaklaşık 12*12*4.4 cm/4.72*4.72*1.73 içinde

Mevcut renkler: siyah, gri, koyu yeşil

3.Gıda sınıfı Silikon: Dondurucu için dayanıklı buz küpü tepsilerimiz, hem güvenli hem de uzun ömürlü gıda sınıfı silikon yumuşak malzemeden yapılmıştır.Bu tepsiler kokusuzdur ve deforme olması kolay değildir, buz küpleri yaparken sorunsuz bir deneyim sağlar.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

Teknik Detaylar

Malzeme Silikon
Tip Dondurma Araçları
Özellik Stoklanmış
Model Numarası Buz Küpü Tepsisi
Dondurma Araçları Türü Koni Tutucular
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti