Menü


2X Rattan Depolama Tepsisi Kapaklı, El Dokuması hasır sepetler, Ekmek Meyve Gıda Kahvaltı Ekran Kutusu, Gıda, Meyve, Vb

₺749.38 ₺1 594.56

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w254560
Etiketler

2 x Depolama sepeti

boyutu: yaklaşık 35x26x16 cm

2 x Kapak

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

renk: ana renk

Balmumu ve boya içermeyen doğal beyaz rattan malzemelerle el dokumasıdır, bu da herhangi bir odaya doğal bir his katabilir ve taşıması kolaydır ve doğrudan gıda ile temas ettirilebilir.

Narin el yapımı Rattan piknik sepeti, depolama sepeti, sanat ve zanaat.Rattan kapak yaratıcılığı gösterir details.it meyve ve sebzeleri yerleştirmek için sivrisinek önleyici ve toz geçirmez sepet veya pasta saklama sepeti olarak kullanılabilir.

Malzeme: Rattan

Rattan aromasıyla dolu sepetin yoğun dokunmuş tabanı sade ama zarif görünüyor.piknik veya herhangi bir yiyecek veya küçük eşyalar saklamak için uygundur.

Rattan tel takviyeli sap, bitki boyama, basit ve güzel.Masa için mama örtüsü olarak kullanılabilir, sivrisinek önleyici, kuru meyveyi kurutmak için ayrı olarak da kullanılabilir.

Meyve, sebze, kahve, çay, tatlı, ekmek, kek, yemek servisi, depolama veya depolama için çok amaçlı bir sepettir. display.It anahtarlarınız, cüzdanınız ve hücreniz için bir tabak olarak da kullanılabilir phone.It ürünü sergilemek, meyve ve ekmeği saklamak ve kurutmak için mükemmeldir evde ve piknikte mallar.

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti