Menü


StarGems Larimar El Yapımı 925 Ayar Gümüş Kolye 1.25 " F3548

₺498.48 ₺508.62

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w256677
Etiketler

Cevap: Mağazamızda listelemeden önce test ettiğimiz tüm mücevherler.Sizinle iletişime geçmeden önce yerel bir kuyumcuya götürmenizi ve test ettirmenizi şiddetle tavsiye ederiz us.It herhangi bir nedenle test başarısız olursa, lütfen yerel kuyumcunun aşağıdaki liste bilgilerini sağlamasını sağlayın (kaç parça test edildi, mücevher üzerindeki taş, toplam genişlik ve uzunluk parça, mücevherin toplam ağırlığı, kolye, yüzük, küpe, bilezik veya kolye miydi) Lütfen tüm bu bilgileri alın ve bize e-posta gönderin.

C: Evet, tüm ürünlerimiz 925 damgalıdır.

A: Biz dünya çapında mal gemi.

Herhangi bir sorun/sorunuz/endişeniz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.Sahip olabileceğiniz sorunları samimi ve arkadaşça bir şekilde çözmekten memnuniyet duyarız.

S: Ücretsiz halka yeniden boyutlandırma sunuyor musunuz?

C: Üzgünüz, sattığımız ürünleri yeniden boyutlandırmıyoruz veya özelleştirmiyoruz.Her zaman yerel kuyumcunuza getirebilir ve yeniden boyutlandırmanıza yardımcı olabilirler.Ancak yeniden boyutlandırma sırasında halkalar hasar görürse, bundan sorumlu değiliz.

S: İki ton stili nedir?

Müşteri memnuniyeti en büyük hedefimizdir.Tüm ürünler kalite kontrol edilir.Müşterilerimize gönderildiğinde yeni ve iyi durumdalar.Ürün varışta kusurlu veya hasar görmüşse veya yanlış ürün gönderilmişse, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

StarGems Larimar El Yapımı 925 Ayar Gümüş Kolye 1.25 " F3548 925 damga ile 100% Katı Gümüş, toplam Ağırlık(gram): 5g garantili otantik taş(lar): Larimar, ana taş boyutu:13*18mm özel işçilik ve stil, resimdeki gerçek öğe

Olumlu Geri Bildiriminiz için teşekkür ederiz ve aynısını yapacağız return.DO Bizimle ilk iletişim olmadan olumsuz geribildirim bırakmayın.Lütfen yanıt vermemiz için en fazla 2 iş günü bekleyin.

Lütfen stok ücretleri, insan kaynakları, ödeme ücretleri, www.beratkervan.com.tr nihai değer ücretleri, listeleme ücretleri, sigorta ücretleri, ambalaj malzemesi ücretleri, taşıma ücretleri vb.Gibi gerçek nakliye maliyetinin yanı sıra diğer birçok maliyeti karşıladığımızı anlayın.İşimizin devam edebilmesi için lütfen geri bildirimlerinizde bize yüksek oranlar verin.

S: 925 Ayar Gümüş nedir?

Teslim süresi genellikle hangi ülkeye ve yere bağlı olarak 7-15 iş günü (en fazla 4 hafta) sürer.Alıcılar ek COD ücretleri, KDV, Gümrük ücretleri ve ithalat vergisinden (varsa) sorumludur.

A: Tüm takı fotoğrafları profesyonel fotoğrafçılar tarafından alınır.Flaş, Gün ışığı vb.Gibi birçok fotoğraf ekipmanı kullanırlar.Taş renginin bir kısmı biraz etkilenmiş olabilir. (Örnek: Bir ametist taşı koyu mor renktedir, flaş ve ışıkların altında rengi biraz etkileyebilir ve koyu mor yerine çok az açık mor gösterir.) Mücevherleri güneş ışığı altında dışarıya çıkarırsanız, gün ışığı altında gösterilen aynı parçayı göreceksiniz.

C: Evet, tüm ürünlerimiz 925 Ayar Gümüştür, yerine geçmez.

S: Mücevherlerinizde kullanılan tüm değerli taşlar doğal değerli taşlar mı?

S: Gönderimi gönderildikten sonra nasıl takip edebilirim?

C: Saf gümüş son derece yumuşak bir malzemedir ve bu nedenle 925 Ayar Gümüş oluşturmak için uluslararası kabul görmüş formül, %92,5 ince gümüş ve %7,5 bakırın birleşimidir.Gümüş, kuyumcuların çalışabilmesi için gerekli sertliği ve toleransı sunar.

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.www.beratkervan.com.tr'te yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

S: Neden üzerinde bir taş çatlak var?

C: Evet, resimde gördüğünüz şey, alacağınız gerçek öğedir.

S: Ne oldu Aldığım takıların 925 ayar gümüş olmadığını hissediyorum, ne yapabilirim?

C: Bazı taşlarda, oluşma döneminde depremden kaynaklanan veya tabaka tarafından itilen taşın içinde veya dışında doğa çatlağı vardır.

e-Ekspres Servis aşağıdaki ülkeyi kapsar: Amerika Birleşik Devletleri,Kanada,Brezilya,Büyük Britanya,Fransa,Almanya, Hollanda, isviçre, ispanya, rusya, Norveç,isveç,danimarka, israil, japonya, Güney Kore, Makao, Vietnam, Kamboçya, Tayland, Malezya, Singapur, Filipinler, endonezya, Avustralya ve Yeni Zelanda.

S: Tüm ülkelere gönderiyor musunuz?

İadeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde kabul edilir ve ürün orijinal yeni durumda olmalı, herhangi bir şekilde giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.Aksi takdirde anlaşma kesindir.

S: Taş rengi neden resimden biraz farklı?

C: Mücevherlerimizin resmini büyüttük, müşteri mücevher tasarımı ve taş şekli ve deseni hakkında daha iyi bir görüşe sahip olabilir.Tüm mücevherlerimiz için boyut ve ağırlık sağlıyoruz, lütfen dikkatlice okuyunuz.

C: Mücevherlerimizde kullanılan tüm taşlarımızın doğal gerçek değerli taşlar olduğunu garanti ediyoruz.

S: Siparişler nasıl gönderilir ve siparişimin gelmesi ne kadar sürer?

C: İki tonlu stil, dünyanın en popüler tasarımlarından biridir. store.It kombinasyon metallerinden yapılmıştır (gümüş rengi metal gümüş, altın rengi pirinç ve bakır rengi bronzdur).

C: EC-Ship Çevrimiçi Platformunda hazırlığın tamamlanmasından başlayarak posta öğelerinin uçtan uca çevrimiçi takibini sağlayın(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html veya https://www.17track.net/en ) varış noktasında son mil teslimatına.

Paketleme, depo, dağıtım, sipariş işleme ve işleme maliyetleri dahil olmak üzere ücretsiz Nakliye ve Taşıma.Öğe ödeme aldıktan sonra 24 saat içinde Hong Kong e-Express veya hava kayıtlı posta ile kazanan alıcılara sevk edilecektir.

Teknik Detaylar

Güzel mi Moda mı İyi
Marka Adı Yıldızgemler
Metal Rengi gümüş
Ürün Ağırlığı 5
Sertifika Türü Üçüncü Taraf Değerlendirmesi
Metal Damga 925, Sterlin
Tarz nostaljik
Kolye Tipi SOLİTAİRE
Sertifika Evet
Ana Taş Larimar'ın
Metal Türü gümüş
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Kolyeler
Şekil \ desen Geometrik

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti