Menü


12 Pairs Gözyaşı Dürzi Kristal Bırak Dangle Küpe Kadınlar için Kübik Zirkonya geniş halkalı küpe takı seti Yılbaşı Hediyeleri

₺1 396.16

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w265882
Etiketler

BENZERSİZ tasarımlar: Şık ve benzersiz tasarlanmış, her çifti özeldir ve küçük huggie çemberli, renkli ve canlı su damlası küpeler gibi zanaatkarımız tarafından iyi yapılmıştır.

KALİTELİ MALZEME: Kaliteli alaşımdan yapılmış, nikel ve kurşunsuz, kulaklarınıza zarar vermez, hafiftir ve kulaklara yük getirmez.

DEĞER paketi: İnsertli, farklı stil ve renklerde 12 çift damla küpe gelir, size her gün giymeyi seçmeniz için daha fazla seçenek sunar.Kalp şeklinde, kristal, su damlası, yaprak surround, retro tarzı.Bu küpe seti kadınlar ve kızlar için çok uygundur.Mutluluğun paylaşılması gerekiyor.

MÜKEMMEL HEDİYELER: Zarif bir hediye kutusuyla sarılmış her çift, Anneler günü, Sevgililer Günü, Noel Günü'nde annenize, kız kardeşinize, kızınıza, arkadaşlarınıza,kız arkadaşınıza göndererek harika hediyeler olabilecek torbalarda ayrı ayrı paketlenmiştir.

ürün açıklaması

SERVİS SONRASI: Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun varsa, bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız , en kısa sürede cevap vereceğiz.

Teknik Detaylar

Cinsiyet kadınlar
Metal Türü Çinko alaşımı
Tarz modaya uygun
Şekil \ desen Su Damlası
Öğe Türü Küpeler
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Çinko alaşımı
Model Numarası E-004
Güzel mi Moda mı Moda
Küpe Tipi Damla Küpe

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti