Menü


Kafalık Yastık Bellek Köpük Yastık Ayarlanabilir Kayış İle Omuz Bakım Malzemeleri SUV Kamyonlar İçin Karavan SUV Off-Road

₺134.11 ₺206.32

Ücretsiz kargo
Anma05 üzerinden
Bilgi
  • sku: w337836
Etiketler

Ambalaj Listesi:

1. Farklı ışık ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Boynun doğal eğrisini düzeltmeye ve sertliği önlemeye yardımcı olan hafızalı köpükten yapılmış araba için yüksek kaliteli boyun yastığımızı keşfedin.Ergonomik tasarım, uzun süreli sürüşlerde maksimum konfor sağlar.Yastığın temizlenmesi ve sorunsuz bakım için değiştirilmesi kolaydır.Araba için boyun yastığımızla boynunuza elveda deyin!

4.Yaralanma Riskini Azaltın: Araba için boyun yastığımızla araba oturma deneyiminizi yükseltin.Bu temel aksesuarla güvenlik korumasının ve konforun keyfini çıkarın.Kazara frenleme sırasında boynunuzu ve başınızı koruyun.

Daha fazla ürün detayına bakın

Malzeme: Dış: cilt hissi veren deri, İç dolgu: polyester

Özellikler:

1 adet * Araba koltuğu boyun yastığı

5.Kolay Bakım: Bu araba koltuğu boyun yastığı, temizlenmesi ve değiştirilmesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır ve hepsinde evrensel kullanım sağlar seasons.It nefes alabilen ve dayanıklı, seyahatlerinizde size rahatlık ve destek sağlayan şık ve sade bir koltuk başlığı yastığına sahiptir.

1.Boyun Rahatsızlığını Azaltın: Araba koltuğu boyun yastığımız, boynunuzun doğal eğrisini eski haline getirirken boyun ve omuz rahatsızlığını gideren ergonomik bir tasarıma sahiptir.Uzun sürüşler veya çalışma saatleri için idealdir, omurganıza rahatça oturur ve pratik işlevler sağlar.

Notlar:

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle lütfen 1-2 cm boyut farkına izin verin.

3.Destekleyici ve Çok Yönlü: Bu araba koltuğu boyun yastığı araba koltukları, uçak koltukları ve diğerleri için uygundur headrests.It kayışı ayarlamanıza ve her zaman ve her yerde rahat bir dinlenmenin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir tasarıma sahiptir.

2.Boyun Desteği: Araba koltuğu boyun yastığımızla sert boyunlara elveda deyin.Yüksek kaliteli hafızalı köpükten yapılmış bu yastık, yol gezileri sırasında rahat sürüş için güvenilir boyun desteği sağlar ve travels.It ısıyı korur ve herhangi bir araçla uyumludur.

Boyutu: yaklaşık 42*13 cm/16.54*5.12 inç

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Hakiki Deri
Dolgu Malzemesi Sentetik elyaf

0 Yorumlar Bu ürün için

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir *

1 2 3 4 5

Benzer ürünler

    • Ücretsiz kargo Sipariş üzerine ücretsiz teslimat ₺99
    • Müşteri Desteği 24 Saat çevrimiçi destek mevcut
    • Para İadesi 100% Para iade garantisi
    • İade politikası 30 Gün iade Hizmeti